AXIS-Y In Mint Condition Headband

Kordele praktik për tu vendosur në kokë kur aplikoni maska ​​ose rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën.

L 1500

Kordelja përfshin një mbushje delikate të brendshme të mbështjellë me pëlhurë saten për t’i mbajtur flokët tuaj gjatë rutinës tuaj të kujdesit të lëkurës, për ato ditë kur thjesht dëshironi të rrini në shtëpi, apo edhe në lëvizje.

Vendoseni sipër kokës dhe tërhiqni butësisht flokët përpara rutinës së kujdesit të lëkurës ose kur përdorni maskë.

Një tjetër mundësi është ta vendosni lehtë mbi kokë dhe t’i lëshoni flokët për një pamje të lezetshme dhe të bukur!

Kategoria:

Përshkrimi

Brand

AXIS-Y

Order processing

All purchases before 15:00 on official working days will make and go within 2 hours the city of Tirana, for other cities within 48 hours
Orders placed on weekends or public holidays will be processed on the next business day.

Shipments

Delivery is by courier and will arrive to you within 2 days depending on your location. You will be notified by email when your order is shipped.

    1. From 1 to 100 euros transport by page
    2. From 100 euros up to no shipping limit
    3. Return, paid transport